Avantaje recrutare personal asiatic in IT

Sectorul IT din România are de suferit în urma exodului alarmant al tinerilor plecați în străinătate. Responsabili, dedicați și ingenioși, asiaticii reprezintă resursa umană valoroasă care va completa afacerea ta. Cu experiență în țara de origine și pregătire la cele mai înalte standarde, personalul asiatic va face diferența pe piața muncii din România.

Who is it for?Suport tehnic asiatic

România este cunoscută pentru angajații săi model în domeniul IT. În acest moment, însă, domeniul IT suferă din cauza lipsei forței de muncă. O soluție o reprezintă personalul asiatic care a căpătat experiență în cadrul companiilor internaționale renumite. Dacă aveți nevoie de personal pentru suport tehnic, vă invităm să ne contactați pentru a crea împreună profilul candidatului ideal.

Muncitori asiatici Call Center

Există întotdeauna locuri vacante în acest domeniu care necesită multă anduranță, disponibilitate pentru sarcini repetitive și o predispoziție pentru multi-tasking. Aceste job-uri sunt potrivite pentru personalul asiatic cunoscător de limba engleză. Harnici, loiali și responsabili, asiaticii pot reprezenta o soluție pentru lipsa forței de muncă din acest domeniu.

Deficit de personal in RO

Desi se numara printre cele mai bine platite sectoare, industria IT se confrunta cu deficit de personal datorita expansunii pe care o cunoaste in ultimii 6 ani.