Industria peroliera

Părăsită de aproximativ patru milioane dintre locuitorii săi, care au decis să emigreze spre ţările occidentale în căutarea unor locuri de muncă mai bine plătite, România a eliberat în primul semestru al acestui an peste 11.000 de permise de muncă, faţă de 10.500 de permise eliberate în întregul an 2018. Printre principalii beneficiari au fost muncitorii din Vietnam, Republica Moldova şi Sri Lanka

Statisticile nu mint!

Potrivit unui studiu realizat de firma americană Manpower, patru din cinci angajatori români au dificultăţi în a găsi angajaţi.

Alege muncitori asiatici!

Muncitorii asiatici sunt harnici, onesti, loiali, trasaturi care ii ajuta sa duca la bun sfarsit sarcinile de serviciu alocate. Atentia la detalii ce ii caracterizeaza va vor surprinde placut, lucratorii asiatici reusind sa presteze munca de calitate.

Lucratorii asiatici vin pentru contracte multianuale care vor asigura stabilitatea resursei umane in companie. O data rezolvata aceasta problema va puteti bucura de predictibilitate in ceea ce priveste capacitatea de productie.

Servicii
Contacts
Viziteaza-ne

Timisoara, Romania

Ai intrebari?

+40 730.034.044

Mail Us

contact@globalworker.ro

Ready to Get Started?