Bucatari-ospatari

Muncitorii sunt bine instruiti, iar aceasta meserie joaca un rol important in cultura din Asia sunt foarte multi cei care aleg domeniul. Cei mai multi dintre asiatici care isi cauta un loc de munca in strainatate prefera acest mediu, iar cum in Romania creste permanent nevoia pentru acest tip de forta de munca recruteaza din Sri Lanka sau Indonezia barmani si ospatari pentru firmele de catering.

Personal hotelier

In Asia turismul se dezvolta simtitor, motiv pentru care oamenii de aici sunt foarte bine pregatiti, fiind seriosi si pregatiti sa munceasca in conditii mai bune pe care le au la dispozitie in Romania. Salariile sunt mai mari, iar cu veniturile obtinute aici pot asigura un trai mai bun pentru familiile lor.

Ingrijitor batrani sau persoane cu dizabilitati

Forta de munca din Romania este clar deficitara la acest capitol, motiv pentru care poti angaja caregiveri din tarile asiatice pentru azile. Si persoanele de handicap au nevoie de mai multa atentie, asa ca alege personal din Asia pentru a satisface nevoia de forta de munca in domeniul ingrijirii oamenilor cu disabilitati.