Este loc de mai bine

Serviciile noastre
Mai simplu, mai rapid

Asistență cu traducerea și legalizarea documentelor

Avem parteneri translatori autorizați și birouri de notariat care sunt specializate pe partea de imigrări pentru a scurta procesul de întocmire a documentației necesară obținerii avizului de muncă și a permisului de ședere pentru cetățenii din afara spațiul UE.

Explore More
Asistență în recrutarea forței de muncă

GlobalWorker te ajută pe toată durata procesului de recrutare a unei persoane care are rezidența în afara Uniunii Europene. Facilităm derularea acestui proces pentru întreprinderi mici și mijlocii sau corporații.

Explore More
Asistență pentru partea de imigrări și viză

Înțelegem că procesul de acordare a avizului de muncă și a permisului de ședere este de lungă durată și câteodată consumă multe resurse interne unei companii. Așa că, echipa noastră de experți vine în întâmpinarea acestui lucru și se asigură că, de fiecare dată, toată documentația este trimisă la timp și în concordanță cu legislația specifică din România. Pe tot timpul acestui proces echipa noastră menține continuu legătura cu clientul prin e-mail, telefon sau aplicația WhatsApp pentru ca acesta să fie la curent cu fiecare actualizare.

Explore More
testimonials

Ce spun oamenii despre noi