legalizare documente

Asistență în recrutarea personalului non-UE

Recrutarea candidaților din afara Uniunii Europene poate fi o provocare semnificativă. Cu regulamentele și procedurile complicate din domeniul imigrației, gestionarea acestui proces poate deveni descurajantă și costisitoare. Aici intervine GlobalWorker, punând la dispoziție expertiza și resursele necesare pentru a vă ghida în fiecare etapă a recrutării internaționale.

Suntem aici pentru a vă ajuta pe toată durata procesului de recrutare a unei persoane care are rezidența în afara Uniunii Europene. La GlobalWorker, ne-am specializat în facilitarea acestui proces complex, astfel încât întreprinderile mici și mijlocii sau corporațiile să poată găsi cu ușurință talentele globale potrivite pentru nevoile lor.

Cifrele nu mint

Peste 700 de români și-au gasit jobul dorit la noi!

CV-uri analizate
0
Avize
0
Companii mici și mari
0 +
Candidați
0 +

Avantajele GlobalWorker

La noi, vă veți bucura de numeroase avantaje care vă vor face experiența de recrutare cât mai eficientă și reușită posibilă:

Etică și Transparență

Ne ghidăm întotdeauna după principii etice ridicate și vă asigurăm transparență totală în procesul de recrutare.

Asistență în Documentație și Vize

Vă ajutăm în procesul de pregătire a documentelor și în obținerea vizelor necesare pentru a vă începe noua carieră în UE.

Expertiză în Procesul de Recrutare

Echipa noastră de specialiști în recrutare vă va ghida de la început până la sfârșit, oferindu-vă sfaturi și susținere pentru a vă face candidatura să strălucească.

Cum vă ajutăm?

Suntem o echipă cu o înțelegere profundă a pieței muncii din UE și din afara Uniuniii Europene, ceea ce ne permite să identificăm cele mai potrivite oportunități pentru dvs.

  1. Evaluare Preliminară: Identificăm nevoile dumneavoastră specifice și vă asistăm în definirea cerințelor pentru candidatul ideal.

  2. Recrutarea Globală: Folosind o rețea extinsă și experți în domeniul recrutării internaționale, identificăm și selectăm candidați talentați din întreaga lume.

  3. Procesul de Imigrare: Coordonăm și gestionăm procesul de imigrare pentru candidații dvs., asigurându-ne că totul se desfășoară în conformitate cu legile și reglementările în vigoare.

  4. Integrare și Suport: Odată ce candidatul a fost selectat și a sosit în țara dumneavoastră, oferim sprijin continuu pentru integrare și dezvoltare pe termen lung.

Ce spun clienții

Testimoniile sunt vocea sinceră a experienței, oglinda realității și cartea de vizită a încrederii.

Job Opportunities Are Always Open

Aenean porta, eros lacus congue lorem, sit amet mollis magna velit ac erat.